Nekada bio član Sarajeva

Novi fudbaler na treningu Slobode

Na današnjem treningu Slobode održanom na Tušnju moglo se uočiti jedno novo ime.

Naime, sa tuzlanskim klubom danas je trenirao i 22-godišnji fudbaler Damjan Krajišnik čije je ime dobro poznato ljubiteljima fudbala u našoj zemlji, obzirom da je u Premijer ligi već imao priliku igrati.

Krajišnik ovaj put u Slobodu dolazi iz Danske, tačnije tamošnjeg drugoligaša Naestveda, a prije nego što potpiše ugovor morat će kroz treninge uvjeriti trenera Lazarevića u svoje kvalitete.

Svoju karijeru Krajišnik je započeo u Radniku iz Bijeljine iz kojeg je veoma rano otišao u Partizan, da bi potom uslijedile epizode u Sarajevu, Podrinju, zatim Zvijezdi 09 iz koje je i otišao u Dansku.

Za svoj sada već bivši klub Naestved odigrao je samo jednu utakmicu za nekoliko mjeseci u Danskoj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.