Problemi za Slobodu i Velež na istoj poziciji, na Koševu će dvojica morati igrati s dozom opreza

Akumulirani žuti kartoni

Problemi za Slobodu i Velež na istoj poziciji, na Koševu će dvojica morati igrati s dozom opreza

E. Škorić

I Sloboda i Velež ostali su bez igrača na poziciji lijevog beka, pošto su standardni prvotimci protiv Željezničara, odnosno Širokog Brijega dobili treće žute kartone i morat će da pauziraju 6. kolo.

Muharem Ćivić će tako propustiti Veležovo gostovanje na Koševu kod prvaka Sarajeva, dok će Almir Bekić s tribina posmatrati meč Slobode i Zvijezde 09.

Njih dvojica su neizostavni ove sezone u svojim ekipama, pa će i Feđa Dudić i Mile Lazarević morati da potraže alternativna rješenja pred nove važne utakmice.

Zbog kartona će sljedeće kolo propustiti i igrač Mladosti Aladin Isaković, a njegov tim nakon nule u Banjaluci, po nove bodove ide u Bijeljinu kod ekipe Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče Sarajeva i Radnika, koji sutra igraju svoj meč 4. kola, od trećeg žutog kartona strahuju Nebojša Gavrić i Darko Lazić kod domaćeg, odnosno Dejan Maksimović kod gostujućeg tima.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi