Prate mu svaki potez

Neymarov lajk na Instagramu izazvao lavinu komentara navijača Barce

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi punom parom radi kako bi se oporavio od povrede i bio spreman za meč protiv Betisa.

Messi zbog povrede lista nije igrao u prvoj utakmici protiv Athletic Bilbaa u kojoj je Barca poražena sa 1:0. Iako je Argentinac upitan za meč protiv Betisa čini se da radi sve što može da bude spreman za tu utakmicu.

Danas se na društvenim mrežama pojavio video s Messijevog treninga i vidi se da Argentinac zaista radi punom parom kako bi se što prije vratio na teren.

No, i ovaj video našao se u centru pažnje i to zbog Neymara. Brazilac je lajkao ovaj video i pokrenuo lavinu komentara navijača Barce koji vjeruju da je i ovo jedan od dokaza da se Neymar sigurno vraća na Camo Nou.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.