Iz PSG-a poručili Barceloni: Neymara možete dobiti samo na dva načina

Jasna poruka iz Pariza

Iz PSG-a poručili Barceloni: Neymara možete dobiti samo na dva načina

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar i dalje je glavna meta špekulacija ljetnog prelaznog roka.

Neymar se već sedmicama povezuje s odlaskom iz PSG-a nakon što je navodno poručio da se želi vratiti u Barcelonu. Ovi klubovi već neko vrijeme pregovaraju oko Neymara, ali bez nekog velikog napretka.

Barcelona je pokušala dovesti Neymara na posudbu, ali je PSG ekspresno odbio ovu ponudu. Također, katalonski klub je nudio i Philippea Coutinha kao dio transfera, no ni to nije bilo dovoljno Parižanima.

Stav PSG-a je jasan što se tiče Neymara i danas su to jasno poručili čelnicima Barcelone. Oni su poručili da Neymar može ići u Barcelonu u dva slučaja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prvi je da Barca za njega plati preko 230 miliona eura, a drugi je da izdvoji za njega 100 miliona eura i da u suprotnom pravcu pošalju Ousmanea Demebelea i Nelsona Semeda.

Barcelona je voljna pustiti Dembelea u PSG, ali Semedo nije na prodaju. Do kraja prelaznog roka ostalo je manje od dvije sedmice i sigurno je da će se špekulacije oko Brazilca nastaviti još više.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
Glupost, ni na jedan od dva načina seronju ne treba dovoditi u klub iz kojeg je otišao zbog navodnog projekta a svi idu u Psg samo zbog novca, kakav projekat u francuskoj ligi su neprikosnoveni, nemaju jakih utakmica... Glupost ga je dovoditi, nek sad financira sam dolazak u Barcu kad toliko želi...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi