Trener FK Sarajevo

Musemić: Velež je mogao riešiti meč u prvom dijelu, ali na poluvremenu smo porazgovarali

Trener FK Sarajevo Husref Musemić mogao je biti zadovoljan nakon večerašnje pobjede njegovog tima protiv FK Velež sa 2:1. 

Bordo tim je slavio nakon prokreta, a Musemić je nakon meča poručio:

"Prvo poluvrijeme za zaborav. Velež je imao šansu da riješi meč, ali nije uspio. Na poluvremenu smo razgovorali i drugi dio je bio druga priča. Iako nismo ni tada baš briljirali, ipak smo preokrenuli", kazao je Musemić i dodao:

"Kiša je počela, pa stala, pa počela.. Ne znam kome je više odgovarala. Možda Veležu u prvom dijelu, to je jasno. Imali smo u nastavku meča voljni momenat malo veći nego u prvom dijelu, to je možda i presudilo".

"Voljni momenat uvijek mora biti prisutan. Možda je Sarajevo danas u meč ušlo misleći da će biti lak. U prvom dijelu Velež je trebao voditi više od jedan razlike.... Ne znam koja to ekipa može napraviti rezultat ako nema voljni momenat".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.