Dudić: Boli me prvi gol Sarajeva, Ćosić leži 30 sekundi, a niko neće da izbaci loptu

Velež izgubio

Dudić: Boli me prvi gol Sarajeva, Ćosić leži 30 sekundi, a niko neće da izbaci loptu

Admin Čaušević

Velež je odigrao veoma dobar meč protiv Sarajeva, ali su Rođeni teren stadiona Asim Ferhatović Hase napustili pognute glave. 

Gosti iz Mostara su poslije prvog poluvremena vodili sa 0:1, da bi na kraju izgubili sa 1:2. 

Trener Veleža Feđa Dudić se požalio na situaciju koja je prethodila izjednačujućem golu Bordo tima kada je Mehmed Ćosić ležao na terenu.

"Ključan trenutak utakmice je prvi gol Sarajeva, imali smo zamisao da izdržimo 15 minuta, ali mi do 60. minute primimo dva gola", rekao je mladi stručnjak te nastavio:

"Boli me prvi gol Sarajeva, Ćosić leži 30 sekundi, niko neće da izbaci loptu, ali ako preferiramo fair-play onda bi se trebala lopta izbaciti..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo dvije situacije preko Brandaa i Fajića, trebali smo otići na odmor s ubjeljivom predošću, trebali smo ostati neporaženi, nismo ništa dobili, ali smo izgubili dva igrača zbog žutih karton", dodao je Dudić.

Velež u narednom kolu dočekuje Radnik.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Ajd ne seri majke ti,glupi izgovori veoma,ako sudija vec procjeni da nece sarajevo po tvome ici na fer play svirao bi prekrsaj
14 0
ayd
Pa gledate li vi evropski fudbal, svi ostali ograci Veleza bili ispred lopte i kogli su17 puta prekinuti akciju, a da ne govorim da je gol postignut iz kornera. Dosta je bilo valjanja na Kosevi kad Sarajevo krene u kontru, to se i Radniku obilo o glavu koji su dosli da provociraju i da se valjaju. Velezu cestitke na prvom poluvremenu i sretnp unastavku prvenstva.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi