Trener Širokog na press konferenciji

Ćorić: Oni imaju na klupi Zeca, Veselog...

E. Škorić

Trener Širokog Brijega Denis Ćorić smatra da je remi na kraju i najrealniji.

Iako je Široki vodio 3:1, na kraju je osvojio bod protiv Željezničara, koji se s dva gola u nastavku uspio vratiti do 3:3, a malo je falilo gostima iz Sarajeva da možda ostvare i pobjedu.

"Čestitke i jednoj i drugo jekipi na odličnoj utakmici. Dva totalno različita poluvremena. Prvo poluvrijeme imali smo 3:1 prednost, mogli da povedemo i 4:1 i da prelomimo utakmicu, ali nažalost nismo", kazao je Ćorić, trener Širokog, pa je dodao:

"Oni na klupi imaju Zeca, Veselog... Ti igrači su unijeli prevagu u ritam. Mi znamo da je naš kadar kratak, posebno u veznom redu. Poremetila nas je i prisilna izjava Hrkaća koji je dosta dobro dominirao do tog izlaska. Možda i najrealniji rezultat kada se sve pogleda. Nama ostaje žal što nismo dobili jer smo igrali kod kuće, ali tako je to u nogometu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.