Trener FK Željezničar

Amar Osim zadovoljan bodom: Rezultat je OK, ali morao sam beka izbaciti

Midhat Šljivak

Amar Osim na kraju je zadovoljan bodom sa Pecare.

Plavi su stigli zaostatak od dva gola i na kraju su osvojili jedan bod (3:3).

Amar Osim je na kraju istakao da je rezultat sasvim OK.

"Rezultat je OK. Obje ekipe imaju za čim da žale. Mi zato što smo jeftino gublili na poluvremenu u utakmici koja nije ličila na utakmicu gdje trebamo gubiti sa 3:1", istakao je Osim, te je nastavio.

"Oni su dali svoje šanse u tom periodu, mi nismo. Široki može žaliti jer je vodio sa 3:1, imali su puno prostora da naprave nešto više u kontri, ali nismo im dali više da igraju. Imali smo sreću da na klupi imamo malo bolje igrače. To smo iskoristili, ali neću biti bezobrazan i reći da bismo dobili utakmicu da smo imali još jednu zamjenu. Izbacili smo jednog beka da ne bi dobio žuti, jer ne bi igrao protiv Sarajeva. 3:3 je OK, moraš zadovoljan biti nakon što si odigrao neučikovito prvo poluvrijeme".

Hoće li ovaj povratak biti vjetar u leđa pred derbi sa Sarajevom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bit će onoliko koliko mi to znamo da  iskoristimo. Bilo je puno užasnih stvari, ali probat ćemo da potenciramo dobre stvari i da izgradimo dobre stvari pred derbi".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.