Zec: Bitno nam je da nismo izgubili pred derbi

Odigrao sjajan meč

Zec: Bitno nam je da nismo izgubili pred derbi

A. Čaušević

Zahvaljujući Erminu Zecu Željezničar je ostao neporažen na Pecari.

Sjajni ofanzviac je ušao u drugom poluvremenu te upisao asistenciju i gol za konačnih 3:3 protiv Širokog Brijega.

"Očekivali smo tešku utakmicu, znali smo da je Široki Brijeg pod imperativom pobjedom, mislim da smo zaslužili bod, mogli smo pobijediti i izgubiti, bitno nam je pred derbi da nismo izgubili", rekao je Zec za SportSport.ba.

"Osjetio sam probleme s aduktorom, da sam malo istegao, ali to me nije spriječilo da igram i pomognem timu", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar će u naredom kolu na Grbavici dočekati Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GaazziiJAAA
Svaka cast MAJSTORE, nije mala stvar da u godini dana skupis JUBILARNI 5-ti nastup za ZELJEZNIČAR..Polako kad budes isao u autobus, pazi da se ne OZLJEDIŠ..
11 0
Gari Garinča
Bravo Ermine.
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi