6

Komentari (6)

Rus
Pricajte vi sta hocete Al Zeljo igra puno bolje I raznovrsnije nego ranije. Treba tu jos kvalitetnih igraca Al sa ovom ekipom vadi maksimum.
Hamza123456789
Bice Zeljo opet sampion
Plavi orkestar
Moj Amare ako si ti Stanu ostavio na klupi samo da ne dobije treci zuti karton onda si ti za penzije.Svi mi koji smo gledali tekmu smo Boga molili da dobije treci zuti da neigra u Derbiju.On i Zaimovic mogu još samo kod Brace u Vrbanjuši igrati.Znam ja da ti njega gotiviš al’ hebo njega Zeljo je bitan.
Juks
Kraljuuuu amare
nijepoznat
a sta je sa Mujezinovicem
MaloPaznje
Sta ce biti najbolji na prijateljskim utakmicama, al dzabe sve to sto je najbolji kad Osim samo gleda ko mu zabija golove ne gleda uopste kako dodju do gola. Najbolje mu je da trazi novi klub gdje ce ga vise cijeniti..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.