Solskjaer je rekao da se ovakve stvari ponekad dese i da je i sam promašio nekoliko penala u karijeri

Marcus Rashford nije bio precizan u 70. minuti

Solskjaer na zanimljiv način komentarisao novi promašeni penal Manchester Uniteda

S. Pašalić, foto: EPA

Manchester United je na svom terenu poražen od ekipe Crystal Palacea u 3. kolu engleske Premier lige sa 2:1.

Gosti su poveli golom Ayewa, a United je u 70. minuti imao sjajnu priliku da stigne do izjednačenja, ali je Marcus Rashford promašio penala.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je ipak u 89. minuti stigla do izjednačenja kada je James postigao gol, ali je van Aanholt golom u 93. minuti donio sva tri boda gostima.

Rashford je promašio penal, a bio je ovo drugi put za redom da igrači Uniteda nisu uspjeli iskorisiti najstrožu kaznu nakon što je Paul Pogba također u prošlo kolu promašio penal protiv Wolvesa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dvije utakmice, dva promašena penala. To je dio toga. Ponekad se dogodi. I sam sam ih nekoliko promašio.", rekao je Solskjaer nakon utakmice.

"Kada bi uspjeli pogoditi iz penala, bila bi to drugačija priča. Ako se nastavimo stavljati u te pozicije, dobit ćemo još penala i postići ćemo golove. To je samo jedna od tih stvari. Mi vjerujemo da će oni ponovo postizati golove iz penala", dodao je Norvežanin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.