Predsjednik HNS-a obećao pomoć

Šuker i Olgun posjetili prostor na kojem bi se trebala izgraditi Akademija NK Čelik

Edmir Škorić

Predsjednik HNS-a Davor Šuker jučer je doputovao u Zenicu.

Šuker je najprije gledao susret Čelika i Tuzla Cityja na Bilinom polju u društvu Elvedina Begića, Azmira Husića i predsjednika Čelika Aydina Olguna, a danas je nekada slavni hrvatski napadač upravo s Olgunom posjetio prostor na kojem bi se trebala u budućnosti izgraditi Akademija NK Čelik.

Olgun je Šukeru objasnio projekat, a prvi čovjek HNS-a obećao je uključiti se u projekat i izrazio je želju da pomogne u izgradnji Akademije.

Također, u najavi je saradnja Šukera i Olguna, čije prijateljstvo datira još od ranije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ne tako davno i Šuker je bio u ulozi domaćina glavnom investitoru Čelika, tačnije u novembru 2018. godine kada je u društvu Olguna pratio utakmicu između Hrvatske i Španije na Maksimiru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.