Ofanzivac bordo tima se žali na bolove

Ima li kraja pehovima: Sarajevo na Široki bez Tatara, upitan i za derbi · Saznajemo

Aktuelni šampion BiH, FK Sarajevo, na početku ove sezone muku muči sa povredama i izostancima važnih prvotimaca.

Problemi su počeli i ranije, pa na neke igrače trener Musemić ne može računati još od prošle sezone, a sada stižu vijesti da će na pauzu morati i Benjamin Tatar.

Sjajni ofanzivac je izuzetno važan dio tima Sarajeva od svog dolaska na Koševo, ali će u narednim danima bordo ekipa morati bez njega.

Naime, kako saznaje SportSport.ba Tatar se već neko vrijeme žali na bolove u stomaku, te je podvrgunut pregledima.

Ultrazvuk nije pokazao ništa, tačnije, nalaz je bio uredan, ali je danas urađena magnetna rezonanca, a rezultati ovog pregleda će se znati sutra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što je sigurno jeste da će Benjamin Tatar propustiti duel protiv Širokog, a upitan je i njegov nastup na gradskom derbiju. Ipak, da li će Tatar biti spreman za derbi sa Željezničarom biće poznato u narednim danima.

Ekipa FK Sarajevo sutra putuje za Čitluk gdje će biti smještena do duela sa Širokim Brijegom koji je zakazan za srijedu. Sarajevski vječiti derbi se igra u subotu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.