Određene sudije za mečeve Široki Brijeg - Sarajevo i Zrinjski - Zvijezda 09

Zaostale utakmice 4. kola

Određene sudije za mečeve Široki Brijeg - Sarajevo i Zrinjski - Zvijezda 09

Admin Čaušević

U srijedu su na programu dva zaostala susreta 4. kola Premijer lige BiH. 

Jedan od susreta koji već tradicionalno privlače dosta pažnje igrat će se na Pecari. Široki Brijeg će dočekati Sarajevo.

Taj susret će suditi Luka Bilbija iz Prijedora, dok će mu asistirati Damir Lazić (Brčko) i Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo).

Za dodatne arbitre su delegirani Zoran Grbić (Prijedor) i Aleksandar Njegomirović (Prnjavor). Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva je postavljen za četvrtog sudiju.

Drugi zaostali meč igrat će se u Mostaru i to na stadionu Pod Bijelim brijegom. Zrinjski će biti domaćin Zvijezdi 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na tom susretu dijelit će Frano Jelić iz Širokog Brijega. Za prvog pomoćnika je odabran Goran Dujak iz Odžaka, a za drugog Emir Zahiragić iz Sarajeva. Četvrti arbitar će biti Goran Paradžik iz Ljubuškog.

Susret u Mostaru počinje u 19, a u Širokom Brijegu u 20 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Hahahaha Frano Jelic sudi svinjskom :D pa jel moguce da ste ae svi usrali od snaznih Divova koji s utakmicom manje i 9 povrijedjenih igraca drze vrh tabele - i vise nista se ne prepusta slucaju... hoce li Elvis Mujic suditi derbi ?
7 0
1capljinac
Dajte nešto o vehležu da cirkuzamo
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi