Izgubio povjerenje

Elvedin Beganović odlazi sa klupe FK Mladost Doboj Kakanj · Saznajemo

Midhat Šljivak

Elvedin Beganović bit će smijenjen sa pozicije trenera FK Mladost Doboj Kakanj.

Kako saznaje SportSport.ba, Beganović će postati bivši već u narednim danima, ali još uvijek nije poznato da li će klupu tima iz Doboj Kaknja napustiti prije utakmice protiv Zrinjskog ili nakon nje.

Beganovića neće spasiti ni eventualni dobar rezultat u meču protiv Plemića, ako bude vodio tim u toj utakmici. On je izgubio povjerenje i autoritet u svlačionici i odlučeno je da se ovaj stručnjak smijeni.

Još uvijek nije poznato ko bi Beganovića mogao zamijeniti na poziciji trenera Mladosti. Prvi čovjek kluba Mensur Mušija će morati brzo reagovati, a pred novim trenerom će biti samo jedan cilj - ostanak u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je u dosadašnjem dijelu sezone pružala skromne partije u prvenstvu BiH. Nakon šest kola osvojili su samo pet bodova i upisali samo jedan trijumf.

Nakon utakmice sa Zrinjskim slijedi reprezentativna pauza i novi trener će imati nekoliko dana da se upozna sa ekipom, a debi bi trebao imati u duelu protiv Čelika na Bilinom polju 14. septembra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti