10

Komentari (10)

Ljacmu1
Ovaj je jedino Rahimića uspio nadmudrit.
kolumbo
gdje sta dobro napravio kao trener neka mi neko napise
Ljacmu1
Najveći uspjeh mu je što je nadmudrio Ibru Rahimića.
Metropoljac
Kakav god da je Beganović nije sve do njega. Ovde se radi o lošem igračkom kadru koji je 'smandrljan' nakon rasprodaje svega što je iole valjalo. Bombastične najave pojedinih novajlija su bile bez ikakvog pokrića tako da su ostvareni rezultati pod vođstvom Beganovića više od očekivanog. Ko god da dođe na ovaku selekciju igrača neće napraviti više od Beganovića.
DeleteTheElite
Kakav Beganovic u Celik dolazi Mircea Lucesku. Zavrseno sve. Stvarno Olgun nije normalan i svaka mu cast za veze i ugled koji posjeduje. Sutra ili prekosutra ce se objaviti. Eto exluziva za navijace Celika
Ljacmu1
A čime će ga plaćat. Ćevapima? :D
Mica
Ibro-maurinjo da pregazi velikane.
VelaHavle
Hahahahaha eto Ibre Fergusona, ili u ovom slucaju Mourinha :D
franjo25z
Bio je tu iz nuzde dolazi ibro......u mladost....sta ce nama bravar .....moze pionire trenirat....volim te celik
Terminator
Odlazi u Čelik.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.