Reginiussen je izbio loptu koja je išla pravo u gol

Igrač Rosenborga je odradio sjajan posao, ali za Dinamo

Dinamo je sinoć imao dvanaest igrača na terenu, a da toga nije bio ni svjestan!

S. Pašalić

Dinamo je sinoć uspio osigurati grupnu fazu Lige prvaka.

Modri su odigrali 1:1 na gostovanju kod ekipe Rosenborga, a s obzirom da su slavili u prvoj utakmici na Maksimiru sa 2:0, izbacili su norveški tim i ponovo ostvarili veliki uspjeh.

Ipak, nije sve krenulo kako treba za igrače Nenada Bjelice nakon što je u 11. minuti Rosenborg golom Akintola poveo sa 1:0.

Norvežani su međutim samo dvije minute prije toga imali sjajnu priliku da povedu, ali su na nevjerovatan način ostali bez gola.

Igrač Rosenborga je izveo korner, loptu je zatim glavom zahvatio drugi igrač norveškog tima i ona je išla pravo u gol i Livaković ne bi imao nikakve šanse da je stigne.

Međutim, tada se ukazao igrač Rosenborga, Tore Reginiussen i praktično je sa linije izbio loptu te tako "ukrao" gol svom timu, a igrači Dinama nisu vjerovali koliko sreće su imali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U drugom poluvremenu Dinamo je uspio izjednačiti na 1:1 spektakularnim golom Amera Gojaka, a tim rezultatom je utakmica i završila.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.