Defanzivac Plemića nakon pobjede nad Zvijezdom 09

Jakovljević: Jako mi je drago što sam baš danas postigao gol

Zrinjski je danas Pod Bijelim brijegom odigrao zaostali meč 4. kola PL BiH protiv Zvijezde 09 i slavio pobjedu rezultatom 3:0.

Odličan je ponovo bio kapiten ekipe, Slobodan Jakovljević, koji je uspio i postići jedan gol.

Inače, Jakovljević je protiv Malmoa odigrao 100. meč u dresu Zrinjskog, a pred večerašnji duel je upriličena kratka ceremonija povodom njegovog ulaska u "klub 100".

"Danas mi je uručen taj poklon, hvala svima i jako mi je drago što sam baš danas postigao gol. Jako teška utakmice jer unaprijed dobijene utakmice su najteže. Danas smo pokazali pravo domaćinstvo, agresivno smo krenuli od početka i zasluženo dobili", istakao je Jakovljević.

Zrinjski se priključio vodećim ekipama u PL BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tako je, kao što sam ranije rekao, taj zamor od evropskih utakmica je možda 'kočio' prvi dio prvenstva, ali sada lagano nadolazimo. Nadamo se da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu", poručio je kapiten Plemića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.