Zicer za igrača Širokog

Na Pecari pustili muziku jer su mislili da je Jović zabio gol, a onda hladan tuš

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega večeras su pred svojim navijačima remizirali protiv Sarajeva (0:0).

Široki i Sarajevo odigrali su zaostali meč 4. kola Premijer lige BiH i na kraju podijelili bodove. Domaći tim će sigurno žaliti za tri boda jer su u drugom poluvremenu promašili nekoliko nevjerovatnih prilika.

Fantastičnu šansu Široki je imao u 85. minuti kada je na nekih sedam metara od gola Sarajeva neometan bio Toni Jović, ali je on šutirao tik pored kola Kovačevića.

Navijači Širokog su mislili da je lopta završila u mreži, a na razglasu je puštena čak muzika koja se može čuti svaki put kada klub s Pecare postigne gol.

Međutim, nekoliko sekundi kasnije shvatili su da je Jović promašio zicer i muzika, ali i veselje navijača Širokog je brzo utihnulo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.