Ćorić: Ostaje žal, ali nadam se da će nam se ovo negdje vratiti

Trener Širokog nakon meča sa Sarajevom

Ćorić: Ostaje žal, ali nadam se da će nam se ovo negdje vratiti

Večeras je na Pecari odigran zaostali meč 4. kola PL BiH između Širokog Brijega i Sarajeva.

Duel je na kraju završen rezultatom 0:0, a zadovoljniji rezultatom mogu biti gosti s obzirom da je Široki imao više dobrih šansi.

"Čestitke i jednoj i drugoj ekipi na današnjoj utakmici, posebno mojim dečkima. Ja sam iskreno ponosan na njih, na to kako su odigrali ova dva derbija koji su iza nas... Što se tiče utakmice, u prvo poluvrijeme smo ušli slabije, daleko smo bili od igrača, nije tu bilo dovoljno žara, prvih 15-20 minuta. Ali ni Sarajevo nije ništa konkretno napravilo u tom periodu", istakao je trener Širokog Denis Ćorić, pa nastavio:

"Ali kako je vrijeme odmicalo, mi smo se dizali i dobrim dijelom prvog poluvremena, govorim o drugom dijelu istog, mislim da smo bili bolji. Imali smo jednu ili dvije šanse. U drugom poluvremenu su naše izmjene donijele dosta živosti, promijenili smo sistem koji smo tokom prijateljskih utakmica u par navrata i probali... Na kraju krajeva, kada u derbiju imate pet-šest stopostotnih šansi, prečku, stativu... Jednostavno nismo imali sreće, ostaje nam žal, ali šta je tu je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nogomet je takav, ja se nadam da će se to negdje vratiti", poručio je trener Širokog.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Hoće, vratiće vam se, zaslužili ste. Mrš, seljačiću iz lištice. Što se prije navikneš da ti je protiv Sarajeva bod uspjeh, biće ti lakše, glupane jefan. Nema više Čovića i Aluminija.
10 0
Jadnimi
Da ste se ovako trudili u Evropskim utakmicama. bilo bi svega
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi