Ide u Barcelonu?

Tuchel: Neymar neće igrati protiv Metza

Endin Čaušević

Mnogi svjetski mediji objavili su danas da su Barcelona i PSG postigli dogovor oko transfera Neymara.

Ugledni novinar Ginaluca Di Marzio objavio je na Twitteru da se Neymar vraća u Barcelonu jer je postignut dogovor s Parižanima oko njegovo transfera. Očekuje se da dogovor bude ozvaničen već sutra.

Također, ovo donekle potvrđuje i odluka trenera PSG-a Thomasa Tuchela koji ni na meču protiv Metza neće računati na Neymara. Tuchel je objasnio zbog čega se Brazilac neće naći u konkurenciji za ovu utakmicu.

"Neymar neće biti s nama prilikom meča protiv Metza jer tu postoje neke neriješene stvari", izjavio je trener PSG-a.

Zanimljivo da Neymar nije odigrao niti jednu jedinu utakmicu za PSG otkako se prije mjesec dana priključio pripremama za novu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.