Foto: Klix.ba

Zanimljivi komentari na Twitteru

Ministar Mektić komentarisao Zvezdu, pa se osvrnuo na Željezničar: Tvoj problem je zaglupljenost...

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić postao je poznat po tome što se često oglašava preko Twitter profila i ne libi se reći sve što mu 'leži na duši'.

Jedan takav 'nastup' imao je i prije tri noći kada je komentarisao tenk koji se nalazio ispred stadiona Crvene zvezde u Beogradu. Mektić je tom prilikom rekao da su 'zvezdaši napravili tenk od papira' te je dodao da im je takva i ekipa.

Na to ga je jedan navijač iz Srbije upitao: 'A ti još za Želju navijaš?', na što mu je Mektić odgovorio: "Željezničar je klub sa velikom historijom i tradicijom, a ti što to ne znaš to je problem tvoje zaglupljenosti. Inače sam 'grobar' do groba", poručio je ministar Mektić.

Mektić je očito vrlo zadovoljan jer se 'njegov' Partizan plasirao u grupnu fazu Evropa lige pa će danas sa nestrpljenjem čekati žrijeb grupa koji je zakazan za 13.00 časova.

On je i jutros iskoristio priliku da ostavi još jedan 'sportski' tweet: "Blago Srbiji, ima Partizan i Novaka Đokovića', napisao je Mektić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.