Engleski "analitičar" šokirao izjavom o Crvenoj zvezdi: "Oni su vodoinstalateri..."
Foto: Screenshot

Njegovim kolegama u studiju nije baš bilo jasno o čemu priča

Engleski "analitičar" šokirao izjavom o Crvenoj zvezdi: "Oni su vodoinstalateri..."

Na britanskom Sky Sportu večeras je pomno praćen žrijeb grupa Lige prvaka, a stručni komentatori (od kojih neki očigledno i nisu bili toliko stručni) i analitičari su potom dali svoje viđenje rezultata žrijeba.

Kada je na red došla Grupa B u kojoj se osim Bayerna, Tottenhama i Olympiacosa našla i Crvena zvezda riječ je uzeo nekadašnji fudbaler, između ostalih, Liverpoola i Aston Ville, Stephen Warnock.

Warnock je odlučio upoznati publiku sa Crvenom zvedom.

"Ono što ćete sigurno dobiti kada gostujete tamo su jako, jako strastveni igrači", rekao je voditelj, a Warnock nastavio: "Da, to je mjesto na kojem je neprijateljska atmosfera, a oni su također zaposleni na određeno vrijeme. A onda shvatite da su prošle godine igrali Ligu prvaka."

Očigledno ostalim gostima i voditelju nije baš bilo jasno o čemu Warnock priča, ali je on ostao pri svome.

"Da, oni su zaposleni na određeno radno vrijeme. Puno je onih koji igrali prošle godine, a koji su vodoinstalateri i slično. To je samo po sebi impresivno...", istakao je Warnock.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Warnock očigledno nije upoznat s fudbalom i klubovima osim onih na Otoku, ali ga to nije spriječilo da publiku Sky Sportsa "edukuje" po pitanju Zvezde...

Inače, Zvezda će novu sezonu u Ligi prvaka otvoriti gostovanjem velikom Bayernu.

Top Komentari

Honduras
Gospodin,trebao je još navesti da su to koljačke horde mitomana koje od prevoznih sredstava najviše vole traktor.
32 0
mer12
sta su ovi ENG. klubovi osvajali osim Liverpoola pa vise Inter ima LS nego svi Londonski klubovi konbinirano...i ako godinama nije ucestovao u tom takmicenju stvarno su smijesni, i kao drzava nikada nista u Evropi nisu osvojili ni u Svijetu jedno su SP kupili i to cijeli svijet zna..nabi loptu i trci to im je taktika i nista vise nek se drze kriketa...P.S. zasto City dobiva uvjek najlaksu grupu prosle godine pa ove
0 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi