Optimizam u Širokom Brijegu

Kovačić: Uz maksimalan angažman do prve gostujuće pobjede

Naredno kolo Premijer lige BiH za fudbalere Širokog Brijega donosi gostovanje kod Zvijezde 09.

U prethodne dvije domaće utakmice Širokobriježani su remizirali, pa će gostovanje u Ugljeviku biti ujedno šansa da se vrate na pobjednički kolosijek i u gornji dio tablice.

Optimizma na Pecari ne nedostaje, a u pobjedu vjeruje i defanzivac plavo-bijelih Dominik Kovačić.

"Ostaje nam žal zbog zadnja dva kola u kojima smo mogli uzeti svih šest bodova. No, to je iza nas i potpuno smo posvećeni sutrašnjem gostovanju kod Zvijezde 09. Svjesni smo važnosti utakmice, poštujemo našeg protivnika, ali znamo svoje kvalitete", izjavio je Kovačić uoči utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo dati sve od sebe kako bismo došli do prve gostujuće pobjede i bodova koji su nam i te kako potrebni. Uz maksimalnu koncentraciju i angažman u svih 90 minuta, sigurno se vraćamo s tri boda u Široki Brijeg."

Široki Brijeg i Zvijezda 09 se, podsjetimo, sastaju sutra s početkom u 17:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.