Tri boda za Bolognu

Kako je Miha sve to podnio? Bologni VAR poništio gol u nadoknadi, ona zabila još jedan za pobjedu

Edmir Škorić

Bolesni Siniša Mihajlović i večeras je s klupe bodrio svoje igrače, a oni su mu na kraju donijeli malo radosti, pošto su pobijedili SPAL s 1:0.

Bologna je, nakon boda u Veroni, došla do prve pobjede u sezoni. Uvijek neugodni SPAL je pao na Dall'Ari gdje je viđena prava drama.

Prvo je poništen pogodak Santandera za Bolognu u 90. minuti nakon intervencije VAR-a, ali je Roberto Soriano kasnije pronašao način da se još jednom zatrese gostujuća mreža, pa je moglo početi slavlje.

Mihajlović je uz velike ovacije pozdravljen s tribina i ovo mu je prvi meč u Bologni od saznanja da boluje od leukemije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.