Mihajlović vodi Bolognu i protiv SPAL-a

Neuništiv je

Mihajlović vodi Bolognu i protiv SPAL-a

Siniša Mihajlović, po svemu sudeći, vodit će Bolognu s klupe i u narednom kolu Serie A.

Srbijanski trener je 13. jula saopštio da boluje od leukemije, ali ni borba s opakom bolešću nije ga spriječila da nastavi raditi, pa je protekle sedmice iznenadio javnost pojavivši se u Veroni na utakmici.

Bilo je to prvo pojavljivanje Mihajlovića nakon 41 dana i noći provedenih u bolnici, a kako pišu italijanski mediji, na klupi Bologne će biti i predstojećeg vikenda kada njegov tim dočekuje SPAL.

Italijani navode da je Mihajlović napustio bolnicu i da je pred njim sada period odmora pred drugi ciklus liječenja leukemije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, zbog situacije u kojoj se našao Mihajlović vodstvo Serie A nedavno je uvelo pravilo da članovi stručnog štaba ubuduće smiju komunicirati sa trenerom mobitelom ukoliko je bolestan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi