Željezničar ili Sarajevo?

Anketa je rekla svoje: Ko će pobijediti u večerašnjem gradskom derbiju

Od jučer pa do danas, do 11 sati, na zvaničnom FB profilu portala SportSport.ba mogli ste učestvovati u anketi i izabrati ekipu za koju smatrate da će slaviti u večerašnjem sarajevskom derbiju.

Podsjetimo, prvi ovosezonski vječiti derbi se igra večeras od 20:00 sati na stadionu Grbavica, a očekuje se da će tribine biti potpuno ispunjene.

Sarajevo je trenutno lider na tabeli sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Željezničar. Ipak, Željezničar igra na domaćem terenu, a Sarajevo ima značajnih problema sa povrijeđenim igračima.

To međutim nije spriječilo 58% onih koji su učestvovali u anketi da odaberu Sarajevo kao tim za koji misle da će slaviti pobjedu.

42% vas smatra da će Željezničar slaviti pobjedu.

Ukupno je u anketi učestvovalo 1435 osoba, 601 je glasala za Željezničar, a 834 za Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I kladionice su jučer favorizovale Željezničar, istina tek "blago". Danas je to još manje izraženo, a kvota na pobjedu Željezničara u kladionici MOZZART je 2.65!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.