Željezničar dosad prodao 6.487 ulaznica za derbi

Prodaja se nastavlja sutra

Željezničar dosad prodao 6.487 ulaznica za derbi

Ovog vikenda bit će odigran 119. ligaški sarajevski derbiju u kojem će snage odmjeriti FK Željezničar i FK Sarajevo.

U ovaj susret Željezničar ulazi kao drugoplasirani tim bh. šampionata s dva boda zaostatka u odnosu na gradskog rivala, ujedno i osvajača duple krune, a uoči utakmice vlada veliko interesovanje.

Sa Grbavice su danas saopštili kako je drugog dana prodato 6.487 ulaznica, uključujući i ulaznice namijenjene za gostujuće navijače, a prodaja se nastavlja i sutra od 10:00 sati ispred stadiona.

Na stadionu će za navijače Željezničara biti otvorena tri ulaza za Sjever (B1, B2, B3), tri ulaza za Istok (C2, C3, C4), jedan ulaz na Zapad, te šest ulaza na južnu tribinu. Ulaz za osobe sa invaliditetom moguć je na tribini istok – Ulaz C4. Ulazi B4 i C1 su zatvoreni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapije se, podsjetimo, otvaraju u 18:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Najveći derbi u državi!!!!
0 13
burek_sa_mesom
Najveći derbi Kantona Sarajevo.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi