Meč protiv Širokog završen bez golova

Zvijezda 09 i dalje bez pobjede

Admin Čaušević

Zvijezda 09 i Široki Brijeg su remizirali u susretu sedmog kola Premijer lige odigravši 0:0. 

Utakmica u Ugljeviku je bila puno drugačija nego što to konačni rezultat pokazuje obzirom da su obje ekipe imale po nekoliko prilika da zatresu protivničku mrežu.

U prvom dijelu za domaće su svoje prilike propustili Predragović i Badji, dok je na drugoj strani Ćorić zagrijao dlanove Manojlovića. 

I u nastavku je Manojlović imao dosta posla. Mladi golman je morao intervenisati dva puta poslije pokušaja Bagarića. Domaći su prijetili preko Blagojevića, ali rezutlat se nije mijenjao.

Na kraju je ostalo 0:0 što znači da je Zvijezda 09 i nakon sedmog kola bez pobjede.

Zvijezda 09 - Široki Brijeg 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09: Manojlović, Benović, Vojinović, Mehmedagić, Correia, Blagojević, Predragović, Đelmić, Badji, Stjepanović, Tojčić.

Široki Brijeg: Miškić, Cipetić, Kvesić, Barišić, Ćorić, Jović, Marić, Kovačić, Hrkać, Bagarić, Enin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.