Kovačić: Uz maksimalan angažman do prve gostujuće pobjede

Optimizam u Širokom Brijegu

Kovačić: Uz maksimalan angažman do prve gostujuće pobjede

Naredno kolo Premijer lige BiH za fudbalere Širokog Brijega donosi gostovanje kod Zvijezde 09.

U prethodne dvije domaće utakmice Širokobriježani su remizirali, pa će gostovanje u Ugljeviku biti ujedno šansa da se vrate na pobjednički kolosijek i u gornji dio tablice.

Optimizma na Pecari ne nedostaje, a u pobjedu vjeruje i defanzivac plavo-bijelih Dominik Kovačić.

"Ostaje nam žal zbog zadnja dva kola u kojima smo mogli uzeti svih šest bodova. No, to je iza nas i potpuno smo posvećeni sutrašnjem gostovanju kod Zvijezde 09. Svjesni smo važnosti utakmice, poštujemo našeg protivnika, ali znamo svoje kvalitete", izjavio je Kovačić uoči utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo dati sve od sebe kako bismo došli do prve gostujuće pobjede i bodova koji su nam i te kako potrebni. Uz maksimalnu koncentraciju i angažman u svih 90 minuta, sigurno se vraćamo s tri boda u Široki Brijeg."

Široki Brijeg i Zvijezda 09 se, podsjetimo, sastaju sutra s početkom u 17:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi