Junak pobjede Zrinjskog

Slobodan Jakovljević: Zasluženo smo pobijedili

Edmir Škorić

Zrinjski se dosta mučio s ekipom Mladosti u Doboju kod Kaknja, a na kraju je postigao dva gola i došao do pobjede.

Nakon današnje pojede, Zrinjski je došao na drugo mjesto na tabeli s 13 bodova. Slobodan Jakovljević zabio je gol za 1:0 i može se reći da je bio i igrač današnjeg meča.

"Jako teška utakmica. Mladost je imala nekolko polušansi iz kontri, a drugo poluvrijeme je pripalo nama. Pripala mi je ta čast koji sam postigao taj gol za 1:0 i mislim da smo zasluženo pobijedili", rekoa je Jakovljević, dodavši:

"Nažalost, Bukvić se povrijedio i nadam se da mu je sada stanje bolje. Sigurno je da bi teže dali gol da je on ostao na golu. Sada imamo pauzu da se odmorimo, a ove tri vezane pobjede su nam jako dobro došle za nastavak sezone".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.