Ultrasi i danas bodre Zrinjski

Na gostovanju u Doboju kod Kaknja

Ultrasi i danas bodre Zrinjski

E. Škorić

Zrinjski danas gostuje u Doboju kod Kaknja i tamo ga je došla pratiti jedna grupa navijača iz Mostara.

Viceprvak BiH traži novu pobjedu na teškom gostovanju kod uvijek neugodne Mladosti, pa će podrška izabranicima Harija Vukasa dobro doći.

Ultrasi pjesmom žele dati krila Plemićima, koji imaju prilikom da se pobjedom probiju na drugo mjesto, barem do utakmice na Grbavici.

Inače, navijači Zrinjskog su do 15. minute bili kompletni na tribini predviđenoj za gostujuće navijače, a onda su počeli i sa navijanjem

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
šaka glupana
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi