Veliki jubilej

Barišić jučer upisao veliki jubilej

Admin Čaušević

Zvijezda 09 i Široki Brijeg su u 7. kolu Premijer lige BiH odigrali 0:0, a veliki jubilej u ovom susretu upisao je Josip Barišić.

Tridesetšestogodišnji defanzivac je u jučerašnjem susretu upisao svoj 200. premijerligaški nastup, podatak kojim se mogu pohvaliti rijetki igrači.

U dresu Širokog Brijega iskusni štoper je odigrao ukupno 252 utakmice na kojim je postigao sedam golova i upisao sedam asistencija.

Barišić je u Široki Brijeg prvi put stigao 2008. godine iz HŠK Posušje i zadržao se do 2011. godine kada prelazi u HNK Hajduk Split, a nakon toga u Nogometni klub Imotski.

Na Pecaru se vratio definitivno 2013. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.