I dalje će surađivati

Alexis silno zagrlio Lukakua: Zbog njega sam tu...

Midhat Šljivak

Romelu Lukaku i Alexis Sanchez prešli su ovog ljeta iz Manchester Uniteda u Inter.

Lukaku je bi glavna želja trenera Antonija Contea, pa je Belgijanac na kraju sletio u Milan i potpisao je za Nerazzurre.

U finišu prelaznog roka pridružio mu se i Sanchez, koji je stigao na posudbu, a priznao je kako je upravo Lukaku zaslužan što je prihvatio ponudu tima sa Giuseppe Meazze.

"Drago mi je što sam ponovo u italijanskom fudbalu, a kasnije ćemo vidjeti šta će se desiti. Za sebe želim samo najbolje, a ovdje sam došao kako bismo nešto osvojili", istakao je Sanchez, a zatim je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dobro je što je Lukaku ovdje. Sretan je zbog transfera, a moram priznati da me je on uvjerio da dođem u klub", dodao je Alexis.

Njihov zagrljaj po susretu u Milanu je posebna priča, a ovako je izgledao:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.