Počela isplata, ali...

Slobodine muke: Jedni dobili, drugi nisu...

Edmir Škorić

Fudbaleri Slobode čekaju isplate dugovanja kako bi nastavili s treninzima.

Već danima igrači Slobode ne treniraju i drže se stava da neće biti u trenažnom procesu dok na njihove račune ne bude isplaćen novac koji su ranije zaradili, a nisu dobili.

Unatoč raznim obećanjima, Upravni odbor Slobode nije iznašao rješenje da izmiri dugovanja i da igrače vrati u trenažni proes, a reprezentativna pauza je završena i za nekoliko dana nastavlja se Premijer liga BiH.

Prema saznanjima portala SportSport.ba, počela je isplata dugovanja, s tim da su neki igrači dobili ono što traže, dok drugima opet nema ništa na računu.

No, za vjerovati je da će u narednih dan-dva konačno biti završena agonija Tuzlaka, a u pomoć klubu priskočio je i Grad sa novčanom uplatom od oko 50-60 hiljada KM.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.