Sloboda konačno dobila pojačanje na desnom beku, a pozdravila se sa štoperom
(Foto: NFSBiH) Halilović je svojevremeno bio član juniorske reprezentacije naše zemlje.

Dosta dešavanja na Tušnju ovih dana

Sloboda konačno dobila pojačanje na desnom beku, a pozdravila se sa štoperom

U FK Sloboda je dosta burno ovih dana. Veliki finansijski problemi dovode u pitanje rad kluba s obzirom da fudbaleri ne žele ispunjavati svoje obaveze dok im se ne isplate obećana primanja.

Danas su se pojavile informacije da bi spas za Slobodu mogao stići iz komšiliku jer je Tuzla City sa Azmirom Husićem na čelu želio kupiti Amara Beganovića.

Od ovog transfera bi Sloboda zaradila prijeko potrebni novac, ali od istog neće biti ništa jer su njegovi predstavnici poručili da on u BiH može igrati samo u klubu čiji je već član.

Potom su se pojavile priče i da bi Grad Tuzla trebao finansijski pomoći Slobodi, ali na epilog ove priče ćemo morati još pričekati.

Sada stižu nešto pozitivnije vijesti za Slobodu. Naime, SportSport.ba je još krajem juna ove godine pisao da bi Slobodu trebao pojačati 23-godišnji desni bek Adel Halilović.

On je i trenirao sa ekipom Slobode, ali nije imao pravo nastupa do danas. Naime, SportSport.ba saznaje da je Halilović registrovan, te da je njegova papirologija konačno završena i da sada može nastupati za svoj novi klub.

Inače, Halilović je u Slobodu stigao iz Slovenije. Njegov posljednji klub u Sloveniji je bio ND Gorica, dok je nešto ranije branio bolje Radomlja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svojevremeno je bio član i Krupe, hrvatskog Slaven Belupa, te omladinskog pogona Salzubrga, Lieferinga, Anifa i Bischofshofena u Austriji.

Također, FK Sloboda je danas zvanično raskino ugovor sa Anisom Ramčilovićem. Ovaj 22-godišnji štoper je tek ljetos stigao u Slobodu iz Veleža, ali već napušta Tušanj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Hahahahah kakav raspad sistema... mogu misliti o cemu sad razmislja ovaj desni bek :facepalm
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti