Foto: Screenshot

Ne stišava se bura nakon meča Velež - Željezničar

A trebao je biti samo prvenstveni meč: Isplivavaju snimci spornih detalja

Jučer je na stadionu Rođeni odigran meč 8. kola PL BiH u kojem su snage odmjerili FK Velež i FK Željezničar.

Duel je na kraju završen remijem, rezultatom 1:1, ali bura koja je nastala zbog spornih sudijskih odluka se ne stišava ni 24 sata nakon završetka meča.

Bh. javnost i navijači dva kluba i dalje vode raspravu o suđenju glavnog arbitra.

Pojavljuju se i različiti snimci spornih situacija, pa je tako svoj snimak poništenog gola Fajića i onoga što je toj odluci prethodilo danas objavio i FK Velež.

No nije to sve, na društvenim mrežama se pojavio i snimak detalja zbog kojeg su ogorčeni u taboru sarajevskih Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, riječ je o duelu u samom finišu meča nakon kornera. Fudbaler Željezničara Kemal Osmanković je završio na travnjaku, gostujući fudbaleri su žestoko protestvovali i tražili penal, ali se glavni arbitar nije oglasio.

Video snimak pomenute situacije možete pogledati ispod:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.