Ibanez će biti jedno od najvećih imena koje je zaigralo u BH Telecom Premijer Ligi.

Mostarci pred sjajnim transferom

Luis Ibanez stigao u Mostar! · Saznajemo

Jedno jako poznato lice u svijetu nogometa danas je doputovalo u Mostar.

Luis Ibanez, bivši nogometaš zagrebačkog Dinama te beogradske Crvene Zvezde, stigao je u Mostar.

Ovaj sjajni nogometaš koji igra na poziciji lijevog beka od jula ove godine je bez kluba, a posljednje nastupe bilježio je za turski Trabzonspor. On bi uskoro, ako sve bude po planu i prograu, trebao da postane novi igrač HŠK Zrinjski.

Ibanez je dijete Boca Juniorsa, a u domovini je još igrao za Racing Club. U Evropi je još igrao za mađarski Gyor i turski Karabukspor.

Nema sumnje da će omaleni Argentinac biti veliko pojačanje za Zrinjski i zasigurno jedan od najboljih igrača koji je zaigrao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.