Ibanez: Ne znam ni sam šta da radim

Bivši igrač Zvezde

Ibanez: Ne znam ni sam šta da radim

E. Škorić

Luis Ibanez, bivši igrač Dinama i Crvene zvezde, priznaje da ni sam ne zna šta će biti s njim u budućnosti.

Ibanez ima ugovor s Trabzonom još dvije godine, ali klub ga ne želi, a i sam Argentinac želi da ode, no Turci mu duguju oko milion eura.

"Nema tu puno razgovora. Postoje dvije opcije. Prva, da nam odmah isplate preostale dvije godine ugovora ili da Lucho ostane u Trabzonsporu", rekao je Ibanezov punac i agent Darko Alegić.

Ibanez je prošlog ljeta potpisao za Trabzonspor uz 500.000 eura godišnje plaće i sve je tada izgledalo savršenom no ubrzo su krenuli problemi za Argentinca.

"Tražio sam da igram u B momčadi, samo da osjetim utakmice. Za igrača je najgore kad u najboljim godinama ne igra. Ali ne brinem se, nisam više klinac, vratit ću se brzo u formu, to nije problem", kaže Lucho.

Za njega se u međuvremenu zanima bivši klub Crvena zvezda, tu su i Rijeka, te Hajduk, pa Ibanez čeka rasplet situacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi