Šta se dešava na Tušnju?

Da li će potpredsjednici sazvati hitnu sjednicu Skupštine FK Sloboda?

O teškoj situaciji u FK Sloboda je već puno toga napisano. Uprkos problemima, ekipa Slobode je minulog vikenda izašla na teren i upisala prvenstvenu pobjedu. Ipak, rješenje svih problema u klubu je još daleko.

Još prije desetak dana vetereni i uposlenici FK Sloboda su predali zahtjev za održavanje vanredne sjednice Skupštine tuzlanskog kluba.

Ovoj incijativi se pridružilo i UG Prijatelji FK Sloboda, a sve s ciljem pronalaženja rješenja za nagomilane probleme i nemogućnost Slobode da izmiri dugovanja prema vlastitim igračima.

Navodno pokretači inicijative imaju konkretne prijedloga za popunjavanje vladajuće strukture kluba, a kao povod za vanrednu sjednicu se navode različite poteškoće na koje je klub naišao.

Međutim, predsjednik Skupštine Kemal Kurević se oglušio na zahtjeve Veterana FK Sloboda i UG Prijatelji FK Sloboda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, SportSport.ba saznaje da su skupljeni potrebni potpisi koji će se predati dvojici potpredsjednika Skupštine FK Sloboda.

Naime, po klupskom statutu potpredsjednici također mogu sazvati vanrednu sjednicu Skupštine, a sada se pokretači incijative za istu nadaju da će oni to i učiniti...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.