8

Komentari (8)

Selko
Otjerali covjeka koji je Slobodu odveo u Evropu,sad nek ispastaju.
Mustafa
Seronjo! Slobodi trebaju pare ,trehni kesom hajvane ne blebeći na prazno ! Pokaži se sa stojom makar ! Ti bi da voliš Slobodu naprazno? Na prazno možeš samo prđet fukaro !
sloboda72
Samo 1/3 ćlanova skupštine svojim potpisima ima pravo po statutu tražiti vaanrdnu skupštinu. Oni predlažu i dnevni red.
Mustafa
Kureviću Slobodi ne trebaju gologuzi i bez prebijene pare kao što si ti ! Nama trebaju sponzori sa parama! Gospodine Senade BINGO zašto ne uzmeš našu Slobodu u svoje ruke ? Ti si Tuzlak nisi seljak ,dokaži Husiću i njegovim izbjeglicama da smo jači od njih !
Dino_
A ti si nepismen! Slobodi trebaju sponzori, ali i normalni, pametni i sposobni ljudi u i oko Slobode. Budale i diskriminatori nisu ni kao simpatizeri poželjni Klause Stengeru (copy paste - komentar sa drugog portala) .
K79
Kurevicu dosta je ba i tebe više haj vozzzz !!!
Tz075
sve dok ima imamovicevu ppdrsku on je tu,jbg
K79
normala zato mu i ne može nikako ništa !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.