Chicharito i društvo se zabavljali

Meksikanci ponovo imali "kontroverznu" zabavu, Argentinka bila u prvom planu

Edmir Škorić

Prije desetak dana Meksiko je deklasirao Sjedinjene Američke Države s 3:0 u prijateljskom susretu.

Meksikanci su golovima Javiera Hernandeza, Ericka Gutierreza i Uriela Antune došli do uvjerljive pobjede, a kada su obavili dobar posao, odlučili su i da se malo zabave.

Noćni izlasci i prisustvo žena nije ništa strano za nogometaše, posebno ne za Meksikance koji su imali 'nemoralni' parti prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Podsjećamo, tada se pojavio video meksičkih igrača u društvu čak 30 prostitutki s kojima orgijaju u bazenu.

Sada su Javier Hernandez, Miguel Layun, Hector Morreno, Guillermo Oschoa i Marco Fabian odlučili ponovo da se malo opuste. Neki su bili s djevojkama, a neki bez pratnje, ali svi su na kraju bili zadovoljni ishodom večeri.

Argentinka Maria del Mar Molar, bivša supruga tamošnje zvijezde Matiasa Alea i nekadašnja djevojka argentinskog modela i pjevača Lucasa Velasca, navodno je također bila na zabvi koju je organizirao Javier Hernandez, nekadašnji napadač Manchester Uniteda i jedan od glavnih igrača Meksika.

Meksički mediji pišu da je Maria koketirala upravo s aChicharitom, da su bili zajedno na "kontroverznoj" zabavi, a također je boravila i na stadionu protiv SAD-a.

Šta se sve desilo te večeri, nećemo saznati, osim ako se ponovo na internetu ne pojavi snimak, kao što je to slučaj bio pred Svjetsko prvenstvo.