Prije je "izazivala", a sada je potpuno gola: Djevojka zvijezde West Hama uživa u prirodi!
Foto: Instagram

Sarah ponovo izaziva pažnju na društvenim mrežama

Prije je "izazivala", a sada je potpuno gola: Djevojka zvijezde West Hama uživa u prirodi!

Djevojka zvijezde West Ham Uniteda i nekadašnjeg fudbalera Manchester Uniteda i Real Madrida Javiera "Chicharita" Hernandeza je vrlo brzo postala rado viđeno lice na stranicama britanskih tabloida.

Chicharito je prošle godine stigao u West Ham nakon epizode u Bayer Leverkusenu, a ove godine je u London stigla i njegova nova djevojka lijepa Australka Sarah Kohan.

Sarah je, prije svega zbog izazovnih fotografija koje postavlja na društvenim mrežama, ubrzo stekla veliku popularnost na Otoku i među tamošnjim medijima.

Još ranije je Sarah "izazivala", pa je tako postavljala i fotografije momenta kada se povjetarac "poigrava" sa njenom kratkom haljinom, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, njena fotografija sa uživanja na odmoru na Havajima je izazvala puno pažnje i to jer se slikala potpuno gola na jednom vodopadu.

View this post on Instagram

Sunday 🖤 coming for you soon Maui 🏝

A post shared by SARAH KOHAN 🦏🌙🦋🍵 (@moonstrucktraveller) on

Inače, Sarah je od ove godine u romantičnoj vezi sa Chicharitom, studirala je na Harvardu, a zbog ljubavi se odlučila preseliti u London.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi