Solskjaer bi mogao poslati zanimljiv tim na teren

Crveni đavoli imaju velikih problema sa povredama

Solskjaer potvrdio nekoliko velikih promjena pred meč Evropske lige

S. Pašalić

Manchester United će u četvrtak na Old Traffordu odigrati meč Evropske lige protiv Astane.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera se nalazi u grupi još sa Alkmarom i Partizanom, ali će u meču protiv tima iz Kazahstana čini se nastupiti u dosta izmjenjenom sastavu.

Naime, lista igrača Uniteda koji nisu trenirali se konstantno povećava pa se tako Daniel James pridružio Paulu Pogbi, Anthonyju Martialu i Lukeu Shawu.

Solskjaer je s druge strane potvrdio kako će Axel Tuanzebe i Sergio Romero startati od prve minute, a očekuju se još neke promjene. Čak je i 16-godišnji Charlie Wellens trenirao sa prvim timom pred ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

United u nedjelju u Premier ligi igra na gostovanju kod West Hama pa se u ovom klubu razmišlja i o toj utakmici te Solskjaer ne želi rizikovati sa nekim igračima koji nisu 100 posto spremni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.