Zvijezda ispala iz Kupa

Hadžić: Malo previsok rezultat

Edmir Škorić

Senad Hadžić, trener Zvijezde, smatra da je rezultat previsok, ali da je Zrinjski pokazao da je godinama u vrhu bh. fudbala.

Zvijezda nije imala sreće prilikom žrijeba, pa je za rivala u šesnaestini finala dobila Zrinjski, a Mostarci su danas u Gradačcu slavili s 4:0.

"Malo previsok rezultat u odnosu na ono što se dešavalo na terenu. Nismo toliko loše odigrali. Međutim, tačno se vidjelo da je ekipa Zrinjskog jednu stepenicu iznad nas i da je to ekipa koja je godinama u samom vrhu", rekao je Hadžić, dodavši:

"Kažnjavali su svaku našu grešku. Nemam šta zamjerit svojim momcima. Okrećemo se sljedećoj utakmici u subotu i pokušat ćemo da budemo što bolji i da pobijedimo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.