Pero Stojkić: Kvalitet Zvijezde i dalek put nam ne smiju dozvoliti opuštanje

Kapetan Plemića za SportSport.ba

Pero Stojkić: Kvalitet Zvijezde i dalek put nam ne smiju dozvoliti opuštanje

Pero Stojkić, kapetan nogometaša HŠK Zrinjski ime protivnika u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine saznao je u Mostaru, jer na put za Bijeljinu gdje njegov tim sutra čeka utakmica protiv tamošnjeg FK Radnik nije otišao zbog ozljede aduktora. 

Nije previše oduševljen bio Stojkić kada je saznao da će samo par dana nakon daleke Bijeljine njegov tim gostovati u Gradačcu:

"A što reći, nekako u Kupu uvijek od starta dobivamo protivnike ovog kalibra" - rekao je Stojkić i dodao: -"Osim što se radi o dalekom putu tu su naravno i kvalitete Zvijezde koja je uvelike izmijenila tim u odnosu na prošle sezone no opet se radi o dovoljno kvalitetnom timu protiv kojeg ne smije biti nikakvog opuštanja jer su u stanju sve to kazniti. Kup je svakako specifično natjecanje, posebno prva faza gdje se nerijetko dešavaju iznenađenja".

"Naravno da mi jesmo favoriti ali sve to treba opravdati maksimalnim zalaganjem na terenu koje će nam trebati da se plasiramo u sljedeću fazu Kupa" - rekao je Pero Stojkić za SportSport.ba. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti