One man show u Gradačcu: Ivan Lendrić potopio Zvijezdu!

Zrinjski lako do osmine finala

One man show u Gradačcu: Ivan Lendrić potopio Zvijezdu!

Nogometaši Zrinjskog bez problema su se plasirali u osminu finala Kupa BiH, a najzaslužniji za to je napadač Ivan Lendrić.

Zrinjski je slavio u gostima protiv Zvijezde iz Gradačca sa visokih 4:0, a čak tri od četiri gola postigao je Lendrić.

Sjajni napadač je mrežu domaćeg tima načeo u 15. minuti kada je pogodio za 0:1, da bi u 33. minuti povećao prednost svog tima. Lendrić je hat-trick kompletirao u 60. minuti kada je pogodio za 0:3, a konačan rezultat susreta postavio je Staniša Mandić 15 minuta prije kraja.

NK Zvijezda: Aljkanović, Antić, Arnautović, Jazvin, Mojović, Šarić, Fačić, Mahmutović, Čulum, Jazvin, Đekić.

HŠK Zrinjski: Soldo, Čoko, Čeliković, Čirjak, Zlomislić, Pezer, Barišić, Lendrić, Jakovljević, Mandić, Govedarica.

Kup Bosne i Hercegovine, šesnaestina finala:

Zvijezda - Zrinjski 0:4 (Lendrić 15', 33', 60', Mandić 75')

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Osim Zrinjskog dalje je prošla i ekipa Ljubića koja je nakon penala porazila Travnik. U regularnom toku meča bilo je 1:1.

Dalje ide i Tuzla City koja je također nakon penala bila bolja od Krupe i to sa 7:6. U regularnom toku meča bilo je 0:0.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi