Babić smatra da će meč protiv Zrinjsokg pokazati na kakvom je nivou njegova ekipa

Trener Čelika nije bio zadovoljan sa igrom pojedinaca

Babić nakon poraza: Sada smo svjesni šta imamo, dobili smo tačnu sliku

S. Pašalić

Nogometaši Čelika doživjeli su težak poraz kod ekipe Rudara iz Kaknja rezultatom 3:0 u utamici 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Iako je novi trener Zeničana, Marko Babić prije nekoliko dana pobjedom startao na klupi Čelika, uslijedio je visok poraz u kupu, a nakon današnje utamice je i dao svoj komentar.

"Naravno da ne možemo biti zadovoljni, izgubili smo utakmicu 3:0 utakmicu protiv drugoligaša. Naravno da je rezultat težak i kao što sam rekao i prije, mi moramo biti svjesni s kim raspolažemo, sada smo svjesni šta imamo, šta, kako, i da bi se mogli dalje boriti u prvenstvu sa ljudima koji to mogu iznijeti"

"Nikad nije dobro kada ekipa izgubi, prema tome što se tiče rezultata, ne, a kao što sam i rekao morali smo dobiti tačno i sliku s kim možemo ići dalje i to smo i dobili i sada nas čeka teška utakmica u nedjelju u Mostaru protiv Zrinjskog i vidjet ćemo na kojem smo nivou"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.