Eto'o se ponovo oglasio

"Ma kakav Messi ili Ronaldinho, ako on ne bude trener Barcelone onda ću ga ubiti"

Endin Čaušević

Bivši napadač Barcelone, Samuel Eto'o, najbolje dane svoje karijere proveo je u dresu katalonskog kluba.

Eto'o je s Barcelonom osvojio sve što se moglo osvojiti, ali se nije baš najbolje rastao s klubom. Naime, 2009. godine čelnici kluba odlučili su ga prodati Interu i uključiti u transfer Zlatana Ibrahimovića što Kameruncu nije baš odgovaralo.

Ipak, on je na kraju otišao iz Barce i već u narednoj sezoni s Interom osvojio tripletu. No, Eto'o priznaje da je najljepše dane proveo u Barceloni i da je i dalje s tadašnjim saigračima u stalnom kontaktu.

Eto'o je otkrio da se najviše čuje s Xavijem za kojeg je siguran da će jednog dana postati trener Barcelone. Za njega je Xavi najbolji igrač s kojim je ikad igrao.

"On je je*eni šef. Ukoliko ne završi u Barceloni kao trener ubit ću ga. On je najbolji igrač s kojim sam ikad igrao. Sjećam se finala Lige prvaka 2006. godine kada je igrao kao Maradona, Messi i Ronaldo zajedno. Znam da ljude čudi kada ne kažem da su Messi ili Ronaldinho najbolji igrači s kojima sam igrao, ali znam šta govorim", rekao je Eto'o.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.