Jug zatvoren zbog kazne

Manijaci sa sjeverne tribine prate večerašnji meč: "Kako stariš, sve te više volim..."

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Željezničar od 19:30 sati dočekuje Radnik u još jednom zanimljivom meču osmog kola Premijer lige BiH.

Plavi imaju priliku da se na Grbavici protiv uvijek nezgodne ekipe iz Bijeljine pokuša pobjedom iskupiti navijačima za slabo izdanje u Mostaru protiv Veleža, a ujedno se primaknuti vodećem Tuzla Cityju.

Izabranicima Amara Osima naravno potrebna je i podrška vjernih navijača. Zbog kazne Manijaci neće biti na južnoj tribini, ali su na sjevernoj tribini okačili zastavu i odatle će pratiti duel.

"Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim", poruka je Manijaka pred duel Željezničar - Radnik.

Podsjećamo, FK Željezničar je kažnjen zbog bakljade na derbiju sa Sarajevo, pa su zbog toga oni najvjerniji navijači Plavih umjesto na južnoj, ovaj put na sjevernoj tribini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.